Training & Coaching

training & coachingHet beste is natuurlijk uw Online Marketing zelf op te pakken. U kent uw bedrijf, uw doelgroep en producten/diensten als de beste. Maar of dat ook geldt voor uw kennis van Online Marketing? Kies dan voor training en/of coaching.

Training op maat

Heeft u al enige kennis of helemaal niet, met een training op maat brengen we uw kennis van Online Marketing naar het gewenste niveau. Na een inventarisatie stellen we samen een plan op om het door u gewenste kennisniveau te behalen. Afhankelijk van uw wensen kan dit een online training zijn of Face2Face. Belangrijk is wel dat de voortgang met regelmaat besproken wordt. Zo krijgt u opdrachten mee om het geleerde in de praktijk te kunnen toepassen. Het is immers de bedoeling dat u aan het einde van de training alles zelf kunt.

Coaching & brainstorming

Bent u al actief met Online Marketing, maar loopt u vast? Daalt het aantal bezoekers op uw website? Neemt het aantal likes op uw Facebook pagina niet meer toe? Ziet u dat de omzet dreigt te stagneren? Dan is coaching & brainstorming voor u de beste oplossing. Ik hoef u niet te vertellen hoe Online Marketing werkt, maar ik kan nu wel uitdagen. Ik kan u wel op creatieve gedachten ideeën en aan nieuwe inzichten helpen. Soms voldoet een enkele brainstormsessie en in andere gevallen is het fijn om op regelmatige basis de zaken te bespreken. Ook hier geldt, zoals u het wilt. Maatwerk.

Liever uitbesteden?

Is het toch niet uw ding? Of heeft u er echt de tijd niet voor? Als ondernemer hoeft u echt niet alles te kunnen. Laat u omringen door experts op hun vakgebied zodat u de tijd heeft voor de zaken waar uw passie ligt. Huur iemand in of besteed de Online Marketing uit!  Kijk hier voor de mogelijkheden.