Online Marketing uitbesteden

Online Marketing uitbestedenOnline Marketing uitbesteden is de manier om Online Marketing optimaal in te kunnen zetten. Niet ieder bedrijf heeft een aparte marketingafdeling. En niet iedere ondernemer is een marketeer of kan het zich een eigen marketeer veroorloven. Of toch wel? Jazeker! Uw POM!

Uw POM, Uw persoonlijke Online Marketeer die u helpt waar en wanneer u het nodig heeft.  Het schrijven van een Online Marketing plan? Het opstellen van een activiteitenplan en actiekalender? Het verzinnen en uitvoeren van originele en succesvolle acties? Het verbeteren van de vindbaarheid van uw website? Het schrijven van teksten voor blogs? Dankzij mijn uitgebreide en brede ervaring kan ik u helpen waar nodig. Flexibel en doelgericht. Ik ondersteun u waar nodig en op het moment dat u het nodig heeft.

Online Marketing uitbesteden – voordelen:

  • Flexibiliteit: geen 9-5 Marketeer, maar ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Maatwerk: eenmalig of iedere week een paar uur
  • Ruimtebesparend: ik werk vanuit huis, dus geen werkplek voor mij binnen uw bedrijf
  • Transparant: u betaalt per uur of een vastgesteld vast tarief, heel duidelijk
  • Lagere kosten: ik ben niet bij u in dienst, dus geen loonkosten en premies
  • Hoge betrokkenheid: ik werk ook vanuit een passie, dus ik ben uitermate betrokken
  • Specialiteit: ik doe dit werk iedere dag, dus weet er veel van
  • Snelheid: het is mijn vak, dus ik doe het sneller dan u
  • Kwaliteit: ik weet waar ik het over heb, dus de kwaliteit is ook beter

Overtuigd? Neem vandaag nog contact op!