Uw persoonlijke Online Marketeer

Uw persoonlijke Online Marketeer

Uw persoonlijke Online Marketeer is een gedreven Marketing & Communicatie professional – uit de Bollenstreek. Ik heb een creatieve inslag en veel gevoel voor data. Mijn achtergrond is als volgt in te delen:

Direct & Databased Marketing

Na mijn opleiding ben ik het bankwezen ingerold en heb ik voornamelijk als Productmanager en Direct Marketing Consultant gewerkt. Vanuit het hoofdkantoor ondersteunde ik de lokale kantoren met hun marktbewerkingsactiviteiten. Ik gaf workshops op het gebied van doelgroepanalyse, Direct Marketing en ontwikkelde maatwerk campagnes voor de lokale en regionale kantoren. Een zeer leuke, leerzame en creatieve periode.

(Online) Direct Marketing & (Doelgroep)analyses

Hierna kwam Cendris, een dochter van PostNL en expert op het gebied van doelgroepanalyse. Als Productmanager datacollectie was ik verantwoordelijk voor het verzamelen van klantinformatie. Via de vragenlijst van Stichting Selectieve Post wisten wij ieder jaar een hogere respons te behalen. In de laatste jaren ging de vragenlijst ook online. Een nieuwe wereld ging voor ons open. Nu konden we precies zien wat het effect van bepaalde vragen was, op welk moment ze het invulde, hoeveel tijd het kostte…. De manier om vragenlijsten te testen. Een mooie aanvulling op mijn kennis.

Marketing & communicatie

Na de marketing functie bij Cendris volgde die van Communicatie Consultant. Echter, na 8 jaar met veel plezier voor dit bedrijf te hebben gewerkt, besloot ik in 2007 voor het ondernemerschap te kiezen. Zo werkte ik als freelance tekstschrijfster voor diverse grote bedrijven en instellingen zoals PostNL, UWV en ICTU. Maar ook voor de kleine(re) bedrijven, waarbij ik al vaak mijn oude marketing gewoontes oppakte. Schrijven alleen was niet genoeg. Opdrachten op het gebied van Communicatie en Knowledge Management volgden. Zo heb de afgelopen jaren vooral voor Shell gewerkt en werk ik momenteel o.a. voor ProRail als communicatieadviseur en voor kleinere organisatie als Persoonlijke Online Marketeer.

Mijn RAIN team

Sinds begin dit jaar ben ik ook werkzaam als distributeur voor het bedrijf RAIN. Dit bedrijf is actief in een  geheel nieuwe categorie voedingsmiddelen. Met de natuurlijke en prachtige producten die bijdragen aan onze gezondheid, ben ik met een eigen team gestart.  Een team waarmee ik dit jaar grootse plannen heb. Doe je ook mee? Stuur me een mailtje! info@margrietspek.nl of bekijk de website!

Meer weten? Kijk dan ook eens op mijn LinkedIn profiel!