De PLUS van Margriet

Meer over Communicatie+

Nieuwsgierig waar Communicatie+ vandaan komt? Een hoe de PLUS tot stand is gekomen. Hieronder een samenvatting van mijn opleidingen en werk/opdrachtgevers.

Adviseur uit de Bollenstreek

Ik ben woonachtig in de bollenstreek in Voorhout. Hier woon in met mijn partner en twee puberzonen. Mijn hobby’s zijn schrijven, tekenen, lezen en sporten. Na mijn VWO diploma ben in Commerciële Economie (Marketing) gaan studeren, de eerste van vele opleidingen.

 

ABN AMRO – Productmanager & DM Consultant

Na mijn studie ben ik na een aantal korte opdrachten als trainee bij ABN AMRO begonnen. Na een functie als accountmanager ben ik productmanager Credit Cards geworden en daarna Direct Marketing Consultant. In deze periode heb ik ook diverse opleidingen gevolgd zoals Bedrijfseconomie, NIMA B, Direct Marketing, Databased Marketing en Communicatie. 

Cendris – Productmanager Datacollectie & Communicatieadviseur

Na een korte tussenstop voor o.a. een vakantie ben ik bij Cendris als Productmanager datacollectie gestart. Na deze functie ben ik de communicatie ingerold en werd schrijven meer en meer een passie. In die tijd maakte ik een plan: ik wilde binnen 2 – 4 jaar of een boek hebben geschreven of zzp-er zijn.  Mijn boek was er binnen 2 jaar en een half jaar later ….

ZZP- van tekstschrijver tot communicatieadviseur – van SharePoint consultant tot Kennismanager

Omdat het schrijven kriebelde heb ik mijn baan opgezegd om tekstschrijver te worden. Mijn tekstbureau Er Was Eens werd opgericht en opdrachtgevers als UWV, PostNL, ICTU en diverse kleine bedrijven volgden. Totdat ik bij ICTU in een vervolgopdracht rolde waar mijn kennis van databases goed van pas kwam. Hierna volgde snel Shell waar ik in vanaf eind 2011 gedurende 4  jaar veel ervaring met Knowledge Management heb opgedaan en een grootschalige migratie naar SharePoint heb mogen begeleiden. In 2016 startte ProRail met de voorbereidingen om naar Windows 10 en Office 2016 over te gaan en hadden behoefte aan een communicatie- en opleidingsadviseur met affiniteit voor ICT. Een zeer leuke opdracht die naadloos overging in PostNL waar men in 2018 vervanging voor een zieke en een gepensioneerde collega zocht om de communicatie en SharePoint werkzaamheden op zich te nemen. In de tussentijd heb ik naast diverse bedrijfsgerichte trainingen nog een aantal cursussen gevolgd zoals Online Marketing en Zakelijk tekenen.

Vervul ik mijn volgende opdracht bij u?

Bel of mail mij:

info@margrietspek.nl

06-30725650