Contact & Informatie

Informatie over mij…

Ik heb Marketing & Bedrijfseconomie gestudeerd. Daarnaast heb ik diverse communicatieopleidingen en trainingen gevolgd en heb ik mij een tijd lang gespecialiseerd in Direct & Databased Marketing. Ik heb vele jaren ervaring als productmanager en als communicatieadviseur.

Sinds 2007 ben ik zzp-er. Ik ben gestart als tekstschrijfster, maar al snel heb ik mijn horizon verbreed. Steeds vaker kwam ik hierbij in aanraking met ICT projecten. Zo heb ik een grootschalige migratie naar SharePoint bij Shell mogen begeleiden, was ik verantwoordelijk voor de communicatie en opleiding tijdens de migratie Windows 10 bij ProRail en bij PostNL heb ik naast diverse communicatie vraagstukken de SharePoint site opnieuw ingericht en gebruikersvriendelijker gemaakt. Ik geniet ervan om weerstand om te zetten in enthousiasme. Dat is mijn specialiteit.

Mijn aanpak

In mijn aanpak sla ik een brug tussen ICT en de gebruikers en zorg dat ze elkaar beter begrijpen. Ik vereenvoudig complexe informatie en processen en zorg dat de behoeften en wensen van de gebruikers ook bij ICT duidelijk zijn. Ik maak hierbij veelvuldig gebruik van beelden en tekeningen. Waarom? Omdat beeldtaal een taal is die we allen kennen en een ideaal middel om samen tot een concreet plan te komen. Teamleden worden gestimuleerd om mee te doen en een bijdrage te leveren aan idee├źn en plannen. Hiermee kunnen we gezamenlijk tot een plan komen dat door alle partijen begrepen en gedragen wordt. Zo creeer je draagvlak. En het is ook nog leuk ook. Probeer het eens.

Nieuwsgierig geworden of ik iets van jou kan betekenen? Bel of mail me.

 

Contactgegevens:

Telefoon: 06-30725650

Mail: info@margrietspek.nl